16 Aralık 2013 Pazartesi

Ara Transfer Dönemi Dedikoduları / 7 Ocak - 4 Subat

Bilgilendirme : Bir süre sonra,eğer yeterli sayıya ulaşırsak yeni çıkan yazıları sadece twitter üzerinden duyurmak istiyorum.Bunun için yapmanız gereken şey:  https://twitter.com/kaanozcinar adresine gelmek.

Selamlar arkadaşlar,bir günlük pazar tatilinin ardından yeni yazımızla bomba gibi devam ediyoruz.Gelelim bugün ki konumuza.Konumuz 2013-2014 ara transfer dönemi.Bu dönemde gerçekleşebilecek transferlerin dedikodularını ve haberlerini aktaracağım...Ayrıca bu konu 3 günde bir güncellenecektir...


16 Aralık ve Öncesi

Liverpool ara transfer döneminde PSV'nin forvet oyuncusu Ola Toivonen'i kadrosuna kiralık olarak katmak istiyor... ( Daily Mirror )

Ara transferde takımı toparlamayak isteyen David Moyes,Sporting Lizbon'un orta saha oyuncusu William Carvalho'yu Manchester United'a kazandırmak istiyor... ( Daily Mirror )

Sezon başında Mesut Özil'e yüksek bir bedel ödeyen Arsene Wenger yönetimindeki Arsenal ara transferde Real Sociedad'da iyi bir performans gösteren Antonio Griezmann'ı 20 milyon poundluk bir teklif sunmaya hazırlanıyor... ( Metro )

İnternacional'in golcüsü Leandro Damiao, 13 milyon avroya Santos'a transfer olmak üzere... ( Fox Sports )

Sezon başında Downing,Rat,Petric gibi isimleri kadrosuna katmasına rağmen ligin dibine demir atan West Ham United,forvet mevkisine Nijeryalı golcü Obafemi Martins'i katmak istiyor... ( Daily Telegraph )

Galatasaray'ın şampiyonlar ligindeki rakibi Chelsea,Fransa U-20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla üzerindeki dikkatleri 2 kat daha arttıran Saint Etienne kulübünün stoperi Kurt Zouma'yı 15 milyon avroya transfer etmek istiyor... ( L'Equipe )

Paris Saint Germain kulübü,ismi İnter ve Juventus ile anılan fransız oyuncu Jeremy Menez'in ara transferde takımdan gitmesine izin verecek... ( L'Equipe )

Hoffenheim'ın genç yıldızı Kevin Volland,Bayern Münih'in kıskacında.Bayern Münih kulübü bu oyuncu için Hoffenheim kulübüne 12 milyon avro ödemeyi gözden çıkaracak... ( 1899 me. )

Galatasaray,Serdar Aziz'i Bursaspor'dan almak için her şeyi yapıyor.Son teklif 4 milyon avro + Engin Baytar... ( Sporx )

Gurbetçi futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu,Arsenal ve Liverpool'un kıskacında.Bu iki kulübün Hakan ile ilgilendikleri belirtiliyor... ( Daily Mail )

Almanya'nın Wolfsburg kulübü, Basel'in önemli isimleri Fabian Schar ve Mohamed Salah'ı transfer listesine aldı... ( Bild )

Chelsea'ye geldikten sonra beklenen etkinin yarısını veren Juan Mata,tekrar eski kulübü Valencia'nın kıskacında.Valencia hariç Mata'ya talip olan diğer takım ise Paris Saint Germain...

Galatasaray,Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Manchester City'den Aleksandar Kolarov ile ilgileniyor... ( Türk Gazeteleri )

Real Madrid'in Portekizli sol beki Fabio Coentrao için transfer olabileceği en muhtemel takım Tottenham.Tottenham dışında Coentrao'ya talip olduğu iddaa edilen ekipler ise Manchester United ve Napoli...

Manchester United'in antrenörü David Moyes,büyük bir transfer bütçesi ile ara transfer dönemine girmek istiyor.Bu dönemde yapılabilecek transfer adayları İlkay Gündoğan ve Leighton Baines...

Fenerbahçe ve Beşiktaş,Chelsea kulübünde forma şansı bulamayan Demba Ba'yı ara transfer döneminde kadrolarına katmak istiyorlar... ( Fanatik )

Schalke 04,Chelsea'nin genç yıldızı Kevin De Bruyne'u kadrosuna katmak istiyor...
Chelsea kulübü ise Kevin De Bruyne karşılığında kadrosuna Julian Draxler'ı katmak itiyor ( Sport Bild )

Galatasaray'a çok büyük umutlarla gelen Fas'lı oyuncu Nordin Amrabat ara transferde İngiltere'nin Hull City takımına transfer olabilir... ( Fotomaç )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 Aralık - 19 Aralık

Bayern Leverkusen , U-20 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ryu Seung-Woo satın alma opsiyonuyla beraber 1 yıllığına kiraladı...

Chelsea , İnter'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Freddy Guarin'i transfer etmek için çalışmalara başladı... ( Goal )

Arsenal , Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa için 38 Milyon Avro'luk bir teklife hazırlanıyor...

Paris Saint Germain , bomba bir transfer için çalışıyor.Juventus'un 20 yaşındaki yıldızı Paul Pogba'ya 40 Milyon Avro'luk bir teklif sunacak olan Paris Saint Germain , ocak ayında bu transferi bitirmek istiyor... ( L'Equipe )

Napoli'nin teknik direktörü Rafael Benitez,eski oyuncusu Daniel Agger'ı takıma kazandırmak istiyor.Bir diğer alternatif ise Benfica'lı Ezequiel Garay... ( Rai )

Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Olympiakos'un golcüsü Konstantinos Mitroglou, Arsenal'in transfer radarına girdi... ( Daily Star )

Real Madrid'in gözden düşen tecrübeli kalecisi İker Casillas , İngiliz takımları Arsenal ve Manchester City'nin transfer hedefinde bulunan isim haline geldi... ( Daily Express )

Devre arasında güçlenmek isteyen Galatasaray , Gremio'lu sol bek Alex Telles ile görüşmelere başladı.Bunun yanında Fulham'da forma giyen 20 yaşındaki Chris Gürkan David yapılan transfer çalışmaları arasına dahil oldu...

Juventus ve Napoli'nin istediği Parma'nın Fransız sağ kanat oyuncusu Jonathan Biabiany'e Galatasaray'ın da talip olduğu belirtildi... ( Tuttomercatoweb )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19 Aralık - 22 Aralık

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor , Norveç 2.Lig takımlarından Fredrikstad'da forma giyen 20 yaşındaki Sierra Leone'li Khalifa Jabbie ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.Khalifa ikinci yarının başından itibaren forma giymeye başlayacak... ( AA )

Gösterdiği performansla devlerin dikkatini çeken Konstatinos Mitroglou kulübü Olympiakos ile sözleşmesini 2017 yılına kadar uzattı.Böylece '' 8 Milyon € veren alır '' maddeside ortadan kalkmış oldu... ( Goal )

Adı Borussia Dortmund ile anılan Fenerbahçe'li oyuncu Michal Kadlec için Jurgen Klopp'tan açıklama geldi; '' Kadlec ile ilgilenmiyoruz,bu tür haberlere her  zaman inanmamalısınız '' dedi... ( DPA )

Kayseri Erciyesspor kulübü teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşmesini feshettikten sonra Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı...

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic,ülkesinde forma giyen Hajduk Split'in kaptanı Mario Maloca'yı takımına katmak istiyor... ( Sabah )

Standard Liege'de forma giyen gurbetçi oyuncumuz Alpaslan Öztürk'ü Kasımpaşa kadrosuna kattı. ( Star - Sporx )

Galatasaray,Juventus,İnter gibi takımların ilgilendiği Aleksandr Kolarov'a yeni bir talip olarak Zenit'te dahil oldu... ( Ada Basını )

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Mohammed Sissoko İstanbul'a geldi.Ancak Trabzonspor dışında başka takımlarla da ilgilendiği öğrenildi.Bu takımlardan biri Beşiktaş... ( Milliyet )

Roma'da forma giyen Marco Borriello'nun menajeri açıklamalarda bulundu.Borriello'nun İngiltere'den bazı takımlarla görüştüğünü belirten menajer,bunların arasında Tottenham'ın da bulunduğunu belirtti... ( Sky Sport Italy )

Milan'da forma şansı bulamayan genç yıldız M'Baye Niang kiralık olarak Montpellier'e gitmek üzere... ( Fransız Basını )

Geçtiğimiz günlerde adı Schalke ile anılan,Chelsea'nin genç futbolcusu Kevin De Bruyne için şimdide Bayern Leverkusen talip oldu... ( Ada Basını )

Galatasaray'ın elinden çıkartmak istediği isim olan Amrabat'ın Ajax'a yakın olduğu iddaa edildi. ( Telegraaf )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 Aralık - 25 Aralık

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Pedro'nun peşinde Arsenal ve Liverpool'un olduğu iddaa edildi... ( Daily Express )

Hollanda kulübü Vitesse , Wolfsburg'un golcüsü Bas Dost'u ara transferde transfer etmek istiyor... ( Algemeen Dagblad )

Lazio kulübünde teknik direktör Vladimir Petkovic ile yollar ayrılmak üzere.En büyük aday Giovanni Trapattoni... ( C.Dello Sport )

Newcastle United oyuncusu Yohan Cabaye,Fransız ekibi Paris Saint Germain'in ara transfer döneminde transfer etmek istediği birinci hedef olacak... ( L'Equipe )

İnter,Paris Saint Germain'in yıldız oyuncusu Ezequiel Lavezzi'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor... ( Tuttosport )

İtalya'da transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan Radja Nainggolan için en büyük ihtimal Milan... ( La Gazetta Della Sport )

West Ham'ın forvet adaylarından biri de Asamoah Gyan oldu... ( The Sun )

Schalke,Bayern Münih'in 23 yaşındaki stoperi Jan Kirchoff'u kiralamak istiyor... ( Sky )

Trabzonspor,Lazio'nun tecrübeli forveti Sergio Floccari'nin transferi için Lazio kulübü ile görüşmelere başlandığı iddaa ediliyor... ( Various )

Racing Club forması giyen genç oyuncu Jose Luiz Gomez'in menajeri Türkiye ve İtalya'dan teklifler aldığını belirtti.Bu kulüpler Galatasaray ve Udinese... ( Ole )

Liverpool'a büyük umutlarla gelen Iago Aspas devre arasında zor dönemler yaşayan Real Betis'in yolunu tutabilir... ( Estadio Deportivo )

Fenerbahçe , Werder Bremen'de forma giyen Türk oyuncu Mehmet Ekici'yi kadrosuna katmak istiyor... ( Borlife )

Fulham'dan ülkesinin takımlarından Seattle Sounders'a transfer olan Clint Dempsey,eski takımı Fulham'a 2 aylığına kiralandı... 

Antalyaspor başkanı , Fenerbahçe'den Holmen , Yobo ve Semih'e talip olduklarını belirtti. ( Radyospor )

Bursaspor'un forvet oyuncusu Sebastian Pinto takımdan ayrılmak istediğini yönetime belirtti... ( DHA )

Juventus,Bayern Münih'in Hırvat golcüsü Mario Mandzukic'i kadrosuna katmak için her şeyi yapıyor... ( Tuttosport )

Galatasaray'da Tarık Çamdal , Serdar Aziz ve Hakan Çalhanoğlu transferleri için görüşmeler yapılıyor.Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal ile ilgili açıklamayı kulübün basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç yaptı : '' Tarık Galatasaray ile imzaladı.Kınıyoruz ''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 Aralık - 28 Aralık

Beşiktaş Kulübü , takımda kiralık olarak forma giyen Dentinho'nun sözleşmesini feshetti...

Galatasaray'ın ara transferde savunmasını John Terry ile güçlendireceği iddaa edildi... ( ESPN )

Cardiff City , Fenerbahçe'den ayrılması beklenen stoper Joseph Yobo'yu kadrosuna katmak istiyor...  ( MTB Football )

Paris Saint Germain kulübü başkanı Lionel Messi için serbest kalma maddesi olan 250 Milyon Euro'yu ödemeyi gözden çıkardı... ( Le Parisien )

6+0+4 kuralından sıkıntı çeken Galatasaray'da , Dany Nounkeu Karabükspor' kiralık olarak gönderildi... ( Milliyet )

Real Madrid kulübü sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Xabi Alonso'nun yerine Borussia Dortmund'lu İlkay Gündoğan'ı transfer etmek istiyor... ( Marca )

Galatasaray'da gurbetçi avı devam ediyor.En büyük adaylar Dortmund'dan Koray Günter ve Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu ile Tolgay Arslan... ( Ntvspor )

Chelsea , Napoli'de henüz yarım sezonu bile tamamlayamayan golcü Gonzalo Higuain'in için Napoli kulübünün kapısını çalmayı planlıyor... ( Daily Star )

Valencia kulübü , Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko'yu transfer etmek istiyor... ( Daily Mail )

Juventus,Real Madrid'in Arjantin'li kanat oyuncusu Angel Di Maria'yı transfer etmek için çalışmalara başladı... ( Talk Sport )

Atletico Madrid , Aston Villa'nın Belçika'lı golcüsü Christian Benteke'yi kadrosuna katmayı düşünüyor... ( Talk Sport )

Sunderland kulübü , QPR'de forma giyen file bekçisi Julio Cesar'ı kadrosuna katmak istiyor... ( Daily Mail )

Kötü günler geçiren West Ham ekibi , Everton'un Hollandalı stoperi John Heitinga'yı kadroya kazandırmak istiyor... ( Daily Mirror )

Kuban'da forma giyen Djibril Cisse , Fransız ekibi Bastia ile anlaşma sağladı... ( Goal )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

28 Aralık - 1 Ocak

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Semih Şentürk, Antalyaspor ile anlaşma sağladı...

Beşiktaş , Chelsea'de forma şansı bulamayan Ganalı yıldız Michael Essien'in transferi için harekete geçti... ( Ghanasoccer.net )

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Bursaspor , Spartak Moskova'nın İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallstrom'un transferi için çalışmalara başladı... ( AA )

Sheffield United ekibi , Fenerbahçe'den ayrılması kesinleşen Joseph Yobo'yu kadrosuna katmak istiyor... ( The Star )

Chelsea , 18 yaşındaki Burkina Fasolu Bertrand Traore ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı...

Napoli teknik direktörü Rafael Benitez , Pepe Reina'nın Barcelona'ya gidebilme ihtimali üzerine kaleye Tim Krul'u düşünüyor... ( The People )

Atletico Madrid kulübü , Thiabaut Courtois'in bonservisini alabilmek için Chelsea'ye Diego Costa ve Koke'yi önerebilir... ( The People )

Milan Mario Balotelli'yi takımdan satarsa , onun yerine Edin Dzeko'yu transfer edecek... ( Corriere Della Sport )

İtalya'nın Fiorentina ekibi , Manchester United'in tecrübeli defans oyuncusu Nemanja Vidic'i transfer etmek istiyor... ( Tuttosport )

İnter'in yöneticilerinden biri , Erik Lamela ve Juan Mata 'yı transfer etmek için İngiltere'ye gitti... ( Corriere Della Sport )

Chelsea menajeri Jose Mourinho , eski öğrencisi Xabi Alonso'yu takıma katmak istiyor... ( BBC )

Beşiktaş, Bayern'de forma şansı bulamayan Claudio Pizarro'yu kiralamak için çalışmalara başladı... ( Fanatik )

Borussia Dortmund sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Robert Lewandowski'nin yerini Diego Costa ile doldurmayı hedefliyor... ( Bild )

Manchester United kulübünün , Everton'ın genç yıldızı Ross Barkley için 55 milyon avroyu gözden çıkardığı iddaa ediliyor... ( ManU Evening News )

Basel'in Mısırlı orta saha oyuncusu Mohammed Salah , Liverpool'un transfer hedefinde... ( Daily Mirror )

Arsenal , Real Madrid'in genç golcüsü Alvaro Morata'nın transferi için çalışmalara başladı... ( Daily Telegraph )

Atletico Madrid'in yıldızı Koke'yi takımda görmek isteyen ManU Patronu David Moyes , bu oyuncu için 35 milyon avroyu gözden çıkardı... ( Metro ) 

Barcelona kulübü , Victor Valdes'in kulüpten ayrılışının kesinleşmesiyle birlikte Borussia Mönchengladbach'ın genç kalecisi Marc Andre Ter-Stegen'in transferini bitirmek istiyor... ( Sport )

Blackburn Rovers'ın Senegalli forveti El Hadji Diouf eski takıma Lens'e geri dönmek istiyor ( Canal+ )

Galatasaray, Alex Telles transferine alternatif olarak İnter'in sol beki Alvaro Pereira'yı listesine koydu...  ( Daily Mirror )














0 yorum :

Yorum Gönder